Voor de schermen voor Groenlinks Bergen op Zoom

In 2002 werd ik lid van Groenlinks. In Amsterdam. Het was de tijd van Pim Fortuyn en ik was ook door mijn studie onderwijspedagogiek politiek geïnteresseerd geraakt. Dus ook lid, want een verenigingsmens. Sindsdien ben ik op en af actief geweest voor Groenlinks. Altijd achter de schermen. Na 15 jaar is het ! Voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018 sta ik op de lijst van Groenlinks Bergen op Zoom. Op plaats 6. Ik ben optimistisch. We gaan voor tenminste drie zetels. Rechtstreeks in de raad kom ik dus zeer waarschijnlijk niet. Maar toch. Je kunt op me stemmen.Groenlinks Bergen op Zoom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven