Zomer in Nieuw West #4: 20m2 in de regen

IMAG0630.jpgOok in Nieuw West schijnt niet altijd de zon en ook ga je niet elke dag op avontuur. Maar dat is het fijne van wonen buiten de ring, je hebt in en rond je huis ook gewoon de ruimte. In ons geval op ons balkon/dakterras/patio van 20 vierkante meter (ja, dat is dus te betalen voor een ietje bovenmodaal gezinnetje. Naast ons in de straat staat nog zo’n huis te koop.) Het meeste plezier beleef ik aan het volgen van mijn moestuintje met tomaten (bijna rijp), sperziebonen, een druif, een bes, brocoli & courgette (beide helaas ook gelieft door een rups) en wat kruiden. Kato vindt de potgrond het interessantst en smakelijk. Ze zeggen dat smaak zich nog kan ontwikkelen.

Op ons terras staat inmiddels ook een barbecue van het formaat kinderledikant. Hij bleek iets groter dan op het plaatje, maar daarom niet minder functioneel.

IMAG0620.jpg

We kunnen nu tenminste een straatbarbecue organiseren. Als dat tenminste nog te plannen is tussen alle festiviteiten die er nog volgen in Nieuw West. Zo is er het West Beach filmfestival, het Sloterplasfestival, , Sloterproms. En dan hebben we het niet eens over de festiviteiten van het 60 jarig bestaan van Nieuw West (NW 60 OPEN) of de kleinere particuliere initiatieven zoals het de FoodNight, het Celebrating Food festival, de Swingringborrels etc. etc. Kortom als het droog is wordt het nog kiezen zelf de bbq aanzetten of op zoek gaan naar anderen die dat voor ons doen en daarbij voor nog meer vertier zorgen.

Scroll naar boven