Zomer in Nieuw West #2. Gezelliger op het strand

Met meer gezinnetjes, een man met een gitaar (niet spelend) en een vader die met dopjes spiritus de bbq aan maakt, wordt het steeds gezelliger op het Noordweststrand van de Sloterplas. Er kwam zelf een ijscocar (met gekoelde dranken en snacks) langs.


Ook Kato vond het water al prettiger, wel in een eigen badje, dat dan weer wel. Eigen badZolang het weer zonnig blijft, lig ik elke middag lekker in de schaduw van de bomen. Net of je lekker buiten de stad in de natuur bent. Totdat natuurlijk de vliegtuigen over Nieuw West opstijgen naar verdere, maar even warme oorden. Maar daar hebben ze geen Mokum aan Zee, waar je voor 1,50 met Jupiler wat verkoeling kan zoeken (en kano’s huren en zeilles krijgen).

’s Morgens zijn we eerst naar het Osdorpplein geweest. Boodschappen doen. Wat ik vergeten was, het is daar op dinsdag markt! Ik kreeg meteen zin in mosselen. Helaas waren die er niet, uitverkocht. Dan maar Kibbeling gekocht en scholletjes.

De dag erna, woensdag, was de vaste marktdag voor Kato. Op het Sierplein  de mosselen gescoord (restaurantkwaliteit), kaas en groente & fruit. Na een cappucino zijn we met een volle wagen weer naar huis gewandeld.

Cappu